Contacteer ons
Apotheek Sarah Haentjens
Van detox tot proteïnedieet!

Opstarten en opvolging van uw afslankmethode

We zijn ons steeds meer bewust van onze gezondheid en aangepaste voeding. Onder andere maanden vlak voor de zomer kent de vraag naar afslankproducten regio Ronse een exponentiële groei. Hierbij is advies op maat van ontzettend belang. Apotheek Sarah Haentjens legt u de verschillende behandelingen uitgebreid uit. Op regelmatige basis sporten en gezond eten, laat dit nog steeds de twee belangrijkste eigenschappen zijn van een gezonde geest in een gezond lichaam. Met afslankproducten is enige voorzichtigheid toch altijd gepast. Sarah Haentjens geeft u dan ook graag het gepaste advies.

Veel voorkomende behandelingen:

  • Proteïnediëten: producten verrijkt met eiwitten
  • Detox: ontgiftigen van het lichaam
  • Menopauze afslankkuur

Apotheek Sarah Haentjens begeleidt iedereen die streeft naar een maatje minder, met nauwgezette opvolging: elke week een weging, bijsturing van behandeling, extra advies, … Eerst wordt het probleem vastgesteld, waarna een aangepaste behandeling op maat van uw behoefte wordt opgestart.

Een uitstekende adviesverlening in combinatie met een persoonlijke begeleiding. Daarin onderscheidt Sarah Haentjens zich. Spring binnen om meteen aan de slag te gaan.

Contact & Openingsuren

Contacteer ons!
055 50 00 16055 50 00 16