Contacteer ons
Apotheek Sarah Haentjens
Advies op maat

Persoonlijke service

Iedereen wordt graag met de glimlach geholpen. U voelt al snel het stapje extra dat voor u wordt gezet. Dit is wat apothekeres Sarah Haentjens precies doet, want hier is de klant koning. De immer sympathieke apothekeres stelt alles in het werk om elke klant afzonderlijk te helpen. Een extra telefoontje naar de dokter, hulp bij het opstellen van medicatieschema’s, het meten van de bloeddruk of het wegen van mensen, … 

Bezorging

Door onvoorziene omstandigheden kan het altijd gebeuren dat een patiënt niet in staat is om tot in de zaak zelf te komen. In dat geval komt Sarah Haentjens na de uren graag bij u langs met uw bestelling. Vooral voor immobiele mensen of mensen met een zieke zoon of dochter kan dit een ideale oplossing bieden.

Staaltjes

De apothekeres in Ronse krijgt geregeld staaltjes binnen van allerhande producten. Die deelt ze graag uit aan haar klanten. Niet uit verkoopsbelang, wel om de klant te overtuigen van het beste product voor hem of haar. Bij Apotheek Sarah Haentjens staat de klant en de juiste zorgen centraal. Kom het zelf ervaren door binnen te springen of contact op te nemen via e-mail of telefoon. Tot binnenkort.

Contact & Openingsuren

Contacteer ons!
055 50 00 16055 50 00 16